Güncel

Güncel Haberleri

Şehrin geleceğine en büyük yatırım ileri biyolojik atık su arıtma tesisi inşa çalışmaları ilerliyor

Elazığ Belediyesi "İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi"nde inşa çalışmaları yüzde 55 oranında tamamlandı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi inşaat sahasını ziyaret etti. Çalışmalar hakkında önce teknik bilgi alan Başkan Şerifoğulları daha sonra inşaat sahasında incelemelerde bulunarak, “Sürdürülebilir bir gelecek için hedefimiz, şehrimizde atık su problemine köklü çözüm oluşturarak gelecek nesillere temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmaktır” dedi.

Başkan Şerifoğulları, belediye personel maaşlarına yüzde 71,60 oranında zam yaptı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi personellerinin (BEL-PER) maaşlarına, yüzde 71,60 oranında zam yaptı.

Elazığ Valisi Hatipoğlu, Maden ilçesinde

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Maden ilçesini ziyaret ederek, esnaflarla bir araya geldi.

Milletvekili Açıkkapı’dan TBMM’de Maden müjdesi

AK PArti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Ağustos ayının ilk haftalarında Maden ilçesinde bir çalışma ofisi kurularak, burada mağduriyet yaşayan Madenli vatandaşlarla ilgili daha somut adımlar atılacağını duyurdu.

Elazığ Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi 2. Yıl Zam Oranı Belli Oldu

Hizmet-İş Sendikası ve Elazığ Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmzalanan sözleşmeyle işçilerin ücretlerine yüzde 71.60’lık zam yapıldı.

Borsa Başkanı Dumandağ’dan Vali Zorluoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve beraberindeki heyet, Diyarbakır Valiliği’ne atanan Murat Zorluoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Numan Hatipoğlu’ndan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, yerel ve ulusal basında çalışan bütün basın mensuplarının bayramını kutladı.

Başkan Şerifoğulları; “ Bu iki eserimizi de Elazığ’ımıza kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz”

Toplumun her kesimine spor yapabilme olanağı sağlamak amacıyla spor yatırımlarına yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geleceğin sporcularının da yetişebileceği donanıma sahip olacak şekilde inşa çalışmaları süren Spor ve Yaşam Kompleksi ve Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu

Elazığ Şehirler Arası Otobüs Terminali'ne 7/24 ulaşım

Elazığ Belediyesi tarafından yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali güzergahına, 15 Temmuz Pazartesi gününden itibaren 7/24 sefer başlatılacağı bildirildi.

Elazığ'da dev etçil çekirge görüntülendi

Elazığ'da görüntülenen dev etçil bir çekirge, dikkat çekti.

Tatil sitesi değil, çelik konstrüksiyonlu TOKİ konutları

Elazığ'da 2020'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Gezin köyünde yapılan göl manzaralı çelik konstrüksiyonlu evler, tatil köyünü andırıyor. Köylüler tarafından villa siteleri olarak anılan konutlar, konumu ve manzarası ile dikkat çekiyor.

Elazığ'da gökyüzünde ortaya çıkan ışıklar merak uyandırdı

Elazığ'da gökyüzünde beliren ışıklar merak uyandırdı.

15 Temmuz şehidin 8 yıl sonra ortaya çıkan 'Gaffar Okkan' detayı

15 Temmuz'da Ankara Gölbaşı'nda şehit düşen polis memuru Eyüp Oğuz'un babası Tevfik Oğuz, 8 yıl geçmesine rağmen acılarının ilk günkü gibi taze olduğunu dile getirdi. Öte yandan şehit babası Oğuz, oğlunun Diyarbakır'da çalıştığı dönemlerde dönemin İl Emniyet Müdürü şehit Ali Gaffar Okkan'ın yanında olduğunu ancak İzmir'den gelen misafirleri karşılamak için saldırıdan 10 dakika önce yanlarında ayrıldığını söyledi.

Milyon yıllık taşlardan yapılan kehribar kolyeler 2 bin liraya kadar alıcı buluyor

Şifalı olarak bilinen doğal taşlardan olan ve yaklaşık 1 milyon yıllık damla kehribardan yapılan kolyeler 2 bin liradan alıcı buluyor.

Elazığ'da anaokulu öğrencilerinden yürekleri ısıtan davranış

Elazığ'da bir anaokulu, idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri ile köy okulunu onarıp kırtasiye ihtiyaçlarını giderdi.

Arkadaşlarının tavsiyesi ile muhtar oldu, 41 yıldır şevkle sürdürüyor

Elazığ'ın Maden ilçesinde arkadaşlarının tavsiyesi üzerine aday olan Mehmet Deniz, 41 yıldır aynı mahallede muhtarlık yapıyor.

Elazığ'daki maden işçilerinin eyleminin başlamasında 'intihar' detayı

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde Eti Krom AŞ'ye ait maden sahalarında çalışan işçilerin 13 gün önce haklarının iyileştirilmesi talebiyle başlattıkları eylemler öncesinde bir işçinin intihar ettiğini iddia eden ve buna tepki gösterdikten sonra iş akdinin feshedildiğini savunan eski çalışan Vedat Aldanmaz isimli maden işçisi, sosyal medya üzerinden yayınladığı videoda, ''Burada bizim insan gibi yaşamamızı istemeyenler önümüze set koydular. Kimse bizimle görüşme sağlamadı'' dedi.

Elazığ'da Eti Krom işçileri oturma eylemine başladı

Elazığ'da Eti Krom Yıldırım A.Ş'ye ait maden ocaklarında yaptıkları eylem sonucunda ücretsiz izne çıkartılan işçiler, fabrikanın önünde oturma eylemi başlattı.

Elazığ'da çocuklar sokak oyunları ile keyifli anlar yaşadı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Elazığ Gençlik Merkezi tarafından sokak oyunları etkinliği düzenlendi.

Toplam 1750 haber.